Del foto e personit nga Lushnja të ekzekutuar me disa plumba në Spanjë.

Bëhet fjalë për shtetasin Brandon Bregu, i cili u qëllua për vdekje teksa po konsumonte kafe me të dashurën e tij.

Ndërkohë zyra spanjolle për marëdhënie të ndërsjellta në Prokurorinë e Përgjithshme, ka shumë gjasa të kërkojë informacion palës shqiptare lidhur me profilin dhe begraundin kriminal të Brandon Bregut.

Shqiptari nga qyteti i Lushnjës, ishte duke qëndruar në tarracën e një lokali të njohur britanik të quajtur “The Orange Tree”, ku në sy të së dashurës është qëlluar, nga një person i armatosur dhe me maskë i cili u largua nga vendi i ngjarjes menjëherë.

Bregu kishte disa vite që ishte larguar nga Shqipëria, duke bërë një jetë mes Spanjës dhe Anglisë.

Në Spanjë ai ishte proceduar dy herë për trafik të lëndëve narkotike dhe trafik të armëve.

Sipas mediave spanjolle aktiviteti i tij i paligjshëm duket se është bërë shkak edhe për eleminimin e tij, me disa plumba ditën e djeshme në El Albir. Ndërkohë për policisë shqiptare dhe gjykatat,42-vjeçari Brandon Bregu, nuk rezulton të ketë precedent penalë

A photo of a person from Lushnja executed with several bullets in Spain appears.

It is about the citizen Brandon Bregu, who was shot dead while consuming coffee with his girlfriend.

Meanwhile, the Spanish office for mutual relations in the General Prosecutor’s Office, will most likely request information from the Albanian side regarding the criminal profile and background of Brandon Bregu.

The Albanian from the city of Lushnja, was standing on the terrace of a well-known British restaurant called “The Orange Tree”, where in the eyes of his girlfriend he was shot by an armed and masked person who left the scene immediately.

Bregu had been away from Albania for several years, living a life between Spain and England.

In Spain he was prosecuted twice for drug trafficking and arms trafficking.

According to the Spanish media, his illegal activity seems to have been the reason for his elimination, with several bullets yesterday in El Albir. Meanwhile, for the Albanian police and courts, 42-year-old Brandon Bregu, does not appear to have a criminal record