Një aksident më pasojë vdekje u regjistrua mbrëmjen e të premtes në Elbasan.

Mësohet se pasagjerja që humbi jetën, pasi u hodh nga autobusi në momentin kur drejtuesi i shoferit ka kryer manovra të rrezikshme, është Mimoza Kasa, 47-vjeç dhe nënë e tre fëmijëve.

47-vjeçarja nga frika dhe paniku u hodh nga autobusi për të shpëtuar, por pavarësisht ndihmës së mjekëve, nuk mundi t’u shpëtojë plagëve të marra dhe ka ndërruar jetë në spital.

Policia e Elbasanit ka arrestuar drejtuesin e një autobusi të identifikuar si Dritan Pasha, i cili ka kryer manovra të rrezikshme në rrugë, me pasojë vdekjen e një pasagjereje.

Në mjet në momentin kur ka ndodhur ngjarja, dyshohet se kanë qenë rreth 15 pasagjerë, ndërkohë që vijojnë hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Fillimit 47-vjeçarja u dërgua për mjekim në spitalin e Elbasanit, por më pas ndërroi jetë si pasojë e plagëve të marra.

“D. P., 49 vjeç, banues në Elbasan, pasi në fshatin Tregan, Elbasan, duke drejtuar mjetin autobus ka kryer manovra të rrezikshme dhe për pasojë është rrëzuar nga autobusi pasagjerja shtetasja M. K., 47 vjeçe, banuese në fshatin Jagodinë, Elbasan, e cila për shkak të plagëve të marra ndërroi jetë në spital”, njofton zyrtarisht Policia e Elbasanit.

Komunikata e Policisë:

• D. P., 49 vjeç, banues në Elbasan, pasi në fshatin Tregan, Elbasan, duke drejtuar mjetin autobus ka kryer manovra të rrezikshme dhe për pasojë është rrëzuar nga autobusi pasagjerja shtetasja M. K., 47 vjeçe, banuese në fshatin Jagodinë, Elbasan, e cila për shkak të plagëve të marra ndërroi jetë në spital.

A fatal accident was recorded on Friday evening in Elbasan.

It is learned that the passenger who lost his life, after jumping from the bus at the moment when the driver performed dangerous maneuvers, is Mimoza Kasa, 47 years old and mother of three children.

The 47-year-old, out of fear and panic, jumped from the bus to escape, but despite the help of doctors, she could not escape the injuries received and died in hospital.

Elbasan police have arrested the driver of a bus identified as Dritan Pasha, who carried out dangerous maneuvers on the road, resulting in the death of a passenger.

In the vehicle at the time of the incident, it is suspected that there were about 15 passengers, while investigations are underway to fully clarify the event.

Initially, the 47-year-old was taken to Elbasan hospital for treatment, but then died as a result of her injuries.

“D. P., 49 years old, resident in Elbasan, because in the village of Tregan, Elbasan, while driving the bus, he performed dangerous maneuvers and as a result, the passenger MK, 47 years old, resident of the village of Jagodina, Elbasan, fell from the bus. due to the received wounds, he died in the hospital “, officially announces the Elbasan Police.

Police Communication:

• DP, 49 years old, resident in Elbasan, because in the village of Tregan, Elbasan, while driving the bus, he performed dangerous maneuvers and as a result, the passenger MK, 47 years old, resident of the village of Jagodinë, Elbasan, fell from the bus. due to the wounds received he died in hospital.