Një nga studentet e Mjekësisë, e cila i është përgjigjur pozitivisht thirrjes së Ramës, është edhe Ingrit Markela, e cila tashmë do të jetë në frontin e parë në luftën kundër koronavirusit, së bashku me vullnetarët e tjerë.

Ajo ishte e ftuar në emisionin “Shqipëria Live”, ku foli mbi punën dhe vështirësitë që ka puna si vullnetare në QKU.

Mirëpo, duket se Ingriti nuk është një vajzë e panjohur, pasi ajo numëron mbi 200 mijë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqet si blogere.

Siç shihet dhe në fotot e postuara në Instagram, studentja e Mjekësisë ka ditur mirë t’i ekspozojë hiret e saj, që duhet thënë se janë “bombastike”.

One of the medical students who responded positively to Rama’s call is Ingrit Markela, who will now be on the front line in the fight against coronavirus, along with other volunteers.

She was invited to the “Albania Live” show, where she talked about the hard work and volunteer work at UCC.

However, it seems that Ingrid is not an unknown girl, as she counts over 200,000 followers on her Instagram account, where she appears as a blogger.

As you can see in the photos posted on Instagram, the medical student knew how to expose her graces, which are said to be “bombastic”. joq.al