Një ngjarje tragjike është shënuar mbrëmjen e sotme në Librazhd. Një 55-vjeçar ka humbur jetën, ku nga burimet e para mësohet se zotria ka rënë nga shkallëtm

Burimet bëjnë me fije gjifhashtu se bëhet fjalë për Besim Gjura, 55 vjeç, ndërsa ngjarja ka ndodhur në një objekt privat në qendër të qytetit.

Në vendngjarje ka mbërritur menjëherë ambulanca. I plagosur është dërguar fillimisht në spitalin qytetit, më pas është nisur drejt Elbasanit. Fatkeqësisht 55-vjeçari ka humbur jetën rrugës.

Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur edhe forcat e policisë. Ndërkohë, dëshmitarë kanë treguar se qytetari ka qenë duke zbritur shkallët dhe është rrëzuar menjëherë.

A tragic event was marked tonight in Librazhd. A 55-year-old man lost his life, where from the first sources it is learned that the gentleman fell down the stairs.

Sources also say that it is about Besim Gjura, 55 years old, while the event took place in a private building in the city center.

An ambulance arrived at the scene immediately. The wounded man was first sent to the city hospital, then he left for Elbasan. Unfortunately, the 55-year-old lost his life on the road.

Police forces also arrived at the scene. Meanwhile, witnesses have indicated that the citizen was going down the stairs and fell immediately.