Ka disa ditë që Andi nuk duket në “Për’Puthen”, teksa mungesa e tij po komentohet gjerësisht. Arsyeja e kësaj sipas Teas është bërë gjendja e tij shëndetësore, teksa aludohet se kjo nuk është e vetmja arsyeja. Gjatë punatës së djeshme, Tea foli për një hatërmbetje midis Andit dhe produksionit, por ende nuk është konkretizuar asgjë.

Tea:

Kam vazhduar komunikimin e me Andin, ai ka patur një infeksion të rëndë në bajame, ndërsa sa i përket pjesës që nuk ka dashur të flasë me produksionin, do të doja të lija atë të tregonte hatërmbetjet që ai ka me produksionin, nuk dua të them fjalë në vend të tij. Veprimin e tij e kuptoj, nuk më ka lënduar.
Ndërkohë pas kësaj lind pyetja nëse Tea do të qendrojë më në program. Përmes një Instastory, tea ka deklaruar se do të largohet nëse Andi nuk kthehet.

Tea:

Sigurisht që do largohem nëse nuk kthehet Andi.

 

There are some days that Andi does not appear in “Për’Puthen”, while his absence is being widely commented.

The reason for this according to Teas has become his health condition, as it is alluded that this is not the only reason.

During yesterday’s work, Tea talked about a feud between Andy and the production, but nothing has materialized yet.

Tea: I continued communicating with Andin, he had a severe infection in the tonsils, and as for the part that did not want to talk to the production, I would like to leave him to show the hatred he has with the production, I do not want to say words instead. I understand his action, it did not hurt me. Meanwhile after that the question arises whether Tea will stay longer in the program. Through an Instastory, tea has stated that she will leave if Andy does not return.

Tea: Of course I will leave if Andy does not return.