Presidenti Ilir Meta, në një konferencë për mediat, u pyet nëse do ta dekretonte qeverinë e re, në rast se zgjedhjet fitohen nga Edi Rama.

Meta theksoi se për të parë këtë gjë, duhet të presim pas 25 prillit.

“Për dekretim të qeverisë, presim pas 25 prillit. Për paditë, do kemi padi të tjera në ditët në vazhdim dhe shpresojmë që drejtësia të veprojë.

Do të çojmë prova konkrete si funksionon skema skandaloze e fuksave. Edhe një javë e nuk ka më patronazhistë”, u shpreh Meta.

President Ilir Meta, in a press conference, was asked if he would decree the new government, in case the elections are won by Edi Rama.

Meta stressed that to see this, we have to wait after April 25.

“For the government decree, we are waiting after April 25. For the lawsuits, we will have more lawsuits in the coming days and we hope justice is done.

We will bring concrete evidence of how the scandalous fuchsia scheme works. “Another week and there are no more patronage workers”, said Meta.