Mes personave të infektuar me Covid në qytetin e Elbasanit një është mësues në shkollën e mesme “Mahir Domi”. Burime bëjnë të ditur se në këtë gjimnaz janë karantinuar disa mësues.

Ndërkohë në Peqin kanë rezultuar pozitiv me Covid edhe 8 anëtarë të Kopshtit, mes të cilëve 4 edukatore dhe staf. Ky kopsht u mbyll disa ditë më parë.

Ndërkohë ministria e Shëndetësisë në përditësimin e fundit të rasteve tha se në Elbasan janë regjistruar 7 raste të reja me Covid.

 

Among the people infected with Covid in the city of Elbasan, one is a teacher in the high school “Mahir Domi”. Sources say that some teachers have been quarantined in this gymnasium.

Meanwhile, in Peqin, 8 members of the Kindergarten, including 4 educators and staff, tested positive with Covid. This garden was closed a few days ago.

Meanwhile, the Ministry of Health in the latest update of cases said that in Elbasan are registered 7 new cases with Covid.