Blogerja Jonida Maliqi është vënë në shënjestër të kritikave nga përdoruesit e rrjeteve sociale pas një ndryshimi rrënjësor në pamje si rezultat i disa operacioneve plastike. Ajo ka publikuar një foto të fundit dhe komentet s’janë ndalur.

“Me te kap ty zere se kapur trans”,- i komenton dikush, ndërsa këngëtarja nuk e ka kursyer replikën. “Me mire vetvetja se sa si ti prototip i vulgaritetit”,-i ka kthyer ajo.

Blogger Jonida Maliqi has been targeted by social media users after a radical change in appearance as a result of several plastic surgeries. She posted a recent photo and the comments did not stop.

“It catches you louder than catching a trans”, – someone comments, while the singer has not spared the reply. “Better yourself than a prototype of vulgarity,” she replied.