Ylli i kinematografisë italiane, Gabriel Garko është homoseksual, një lajm ky i bërë me dije nga vetë artisi.

I ftuar special në episodin e djeshëm të “Big Brother VIP” në Itali, saktësisht “Grande Fratello VIP”, aktori la të kuptohej e vërteta e tij.

48-vjeçari realizoi një takim me aktoren Adua Del Vesco, me të cilën ka patur një fejesë të pavërtetë, nga viti 2015 deri në vitin 2018. Në një letër dedikuar Adua-s, Garko zbuloi të fshehtat e marrëdhënies së tyre.

“Të kam shkruar një letër dhe dua ta lexoj. Adua, Rosalinda (emri i vërtetë i Adua-s), ti kurrë nuk më ke thirrur Dario (emri i vërtetë i Gabriel Garko-s) apo jo? Një djalë që e fshiva, e vrava dhe dua ta kthej në jetë. E di që këto gjëra që do të them do të vijnë si surprizë për ty, jo sepse ti nuk i di, por sepse nuk e di që do t’i them këtu. Ne jetuam bashkë një përrallë të bukur…të bukur, por përrallë. Dua të të them të bësh si unë, të gjesh fëmijën brenda teje. A të kujtohet kur të thashë në Sanremo se doja të bëja me kokën time? Këtu dhe atje pata guximin të filloj të jetoj, thashë moshën time të vërtetë. Atje, fëmija u kthye në jetë dhe sot më shumë se kurrë dua të të them se nuk gjej dot më një maskë që më përshtatet.”

Më tej, aktori, emri i vërtetë i të cilët është Dario Oliver shtoi:

“Adua, ne jetuam një përrallë të lumtur dhe do ta jetoja një mijë herë sepse ti ishe atje. Tani, pas shumë vitesh, ndihem i lirë më shumë se kurrë dhe dua të jetoj jetën time me ty si shoqe, siç kemi qenë gjithmonë.”

The star of Italian cinema, Gabriel Garko is gay, a news made known by the artist himself.

Special guest in yesterday’s episode of “Big Brother VIP” in Italy, exactly “Grande Fratello VIP”, the actor hinted at his truth.

The 48-year-old had a meeting with actress Adua Del Vesco, with whom he had an untrue engagement, from 2015 to 2018. In a letter dedicated to Adua, Garko revealed the secrets of their relationship.

“I have written you a letter and I want to read it. Adua, Rosalinda (Adua’s real name), you never called me Dario (Gabriel Garko’s real name) did you? A guy I wiped out, killed, and want to bring back to life. I know that what I am about to say will come as a surprise to you, not because you do not know it, but because I do not know what I am going to say here. We lived together a beautiful fairy tale për beautiful, but fairy tale. I want to tell you to do as I do, to find the child within you. Do you remember when I told you in Sanremo that I wanted to do with my head? Here and there I had the courage to start living, I said my real age. There, the child came back to life and today more than ever I want to tell you that I can no longer find a mask that suits me. ”

Further, the actor, whose real name is Dario Oliver added:

“Adua, we lived a happy tale and I would live it a thousand times because you were there. “Now, after many years, I feel free more than ever and I want to live my life with you as a friend, as we have always been.”