Teksa pritet që sot në Vlorë të nis procesi i vaksinimit, një incident është shënuar në ambientet e pallatit të sportit që është bërë gati si sallë vaksinimi. Krye- vaksinuesit i ka rënë të fikët. Ndërkohë ai është shoqëruar me ambulancë për në spitalin rajonal të Vlorës. Nuk dihet ende nga se ka ardhur gjendja e të fikëtit te vaksinuesi.

Kujtojmë se ekipi i vaksinuesve është trajnuar për këtë proces. Pas Tiranës, vaksinimi nisi fillimisht në Shkodër, ndërsa sot do të vijojë në Vlorë. Bëhet fjalë për 1500 doza dhe 745 persona që do të vaksinohen si pjesë e stafeve mjekësore. Pritet që të marrë pjesë edhe kryeministri Rama. Ndërkohë edhe spitali i Vlorës i shtohet strukturës së trajnimit të Covid.

While the vaccination process is expected to start today in Vlora, an incident has been recorded in the premises of the sports palace that has become almost like a vaccination hall. The chief vaccinator has fainted. Meanwhile, he was accompanied by an ambulance to the regional hospital of Vlora. It is not yet known where the vaccinator fainted came from.

Recall that the vaccination team has been trained in this process. After Tirana, vaccination started initially in Shkodra, while today it will continue in Vlora. It is about 1500 doses and 745 people who will be vaccinated as part of the medical staff. Prime Minister Rama is also expected to attend. Meanwhile, the hospital of Vlora is added to the training structure of Covid.