Mediat greke shkruajnë se autoritetet kanë vendosur në shënjestër një shqiptar për vrasjen e dyfishtë në Chania të Kretës. Dëshmia e fqinjëve, por edhe provat e gjetura kanë çuar policinë që të ngrejë dyshime se autori është një shqiptar.

Gruaja e moshuar 79-vjeçe u gjet e mbytur me shami. Ndërsa burri i saj 82-vjeç, i cili i zhdukur u gjet në një shtëpi tjetër, teksa trupi ishte copëtuar dhe ishte futur në një valixhe.

Gruan e moshuar e gjeti vajza pajetë, pasi nuk iu përgjigj në telefon dhe e alarmuar u drejtua për në shtëpi ku pasi hapi derën u përball me tragjedinë. 82-vjeçari u gjet i vdekur në një valixhe në një shtëpi pranë vendit ku 79-vjeçarja u gjet e mbytur

Greek media write that the authorities have targeted an Albanian for the double murder in Chania, Crete. The testimony of the neighbors, but also the found evidence have led the police to raise suspicions that the perpetrator is an Albanian.

The 79-year-old woman was found strangled with a handkerchief. While her 82-year-old husband, who was missing was found in another house, as the body was dismembered and tucked in a suitcase.

The elderly woman was found dead by the girl, as she did not answer the phone and, alarmed, headed home where, after opening the door, she faced tragedy. The 82-year-old was found dead in a suitcase in a house near the place where the 79-year-old was found drowned.