Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Peqin, ku pas vdekjes është dhënë përgjigja e tamponit për dy të moshuar.

Në Peqin dy të moshuarve që kanë ndërruar jetën pak ditë më parë, njëri në spital dhe tjetri në banesën e tij, ISSH iu bëri testin për koronavirus vetëm 24 orë para se të mbyllnin sytë.

Burimet tregojnë se përgjigjia e testimit iu shkoi familjarëve 3 ditë pasi i kishin varrosur të afërmit e tyre dhe ku rezultonte se kishin qënë të infektuar me COVID-19.

Gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar pozitivë me koronavirus katër raste të reja në Peqin, ku dy janë punonjës të burgut të Peqinit, i kthyer në vatër infeksioni dhe që çon mbi 30 numrin e të infektuarve.

 

An unusual event occurred in Peqin, where after the death the answer of the tampon was given for two elderly people.

In Peqin, two elderly people who passed away a few days ago, one in the hospital and the other in his apartment, were tested for coronavirus just 24 hours before closing their eyes.

Sources indicate that the test response went to the families 3 days after they had buried their relatives and where it turned out that they had been infected with COVID-19.

Also during the last 24 hours, four new cases have been confirmed positive with coronavirus in Peqin, where two are employees of the Peqin prison, turned into a hotbed of infection and leading to over 30 number of infected.