Një ngjarje thuajse e pabesueshme ka ndodhur në Palermo, Itali. Një 27-vjeçare gjeti në mëgnjes në shtratin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi. Policia ka thënë se sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar.

Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj i cili po i prekte trupin. Ajo tentoi ta largonte dhe më pas nisi të ulërinte. 36-vjeçari u arrestuar ndërsa ajo ndihet ende e shokuar nga ngjarja.

 

An almost incredible event happened in Palermo, Italy. A 27-year-old woman found her neighbor in her bed in the morning, who had entered her house from the balcony. Police said that according to her statement, she had left the balcony door open to cool off.

When she woke up in the morning, the 27-year-old found in her bed her neighbor who was touching her body. She tried to push him away and then started screaming. The 36-year-old was arrested while she still feels shocked by the event