Një 42-vjeçar është arrestuar së fundmi në Lezhë pasi ka dhunuar një efektive policie.

Emanuel Vokrri është ndaluar pas një parakalimi të gabuar dhe pas kësaj është konfliktuar me policinë. Më vonë Vokrri është shoqëruar në ambientet e komisariatit.

Njoftimi i policisë:

Në aksin rrugor Lezhë-Mabë, shërbimet e Policisë Rrugore, i kanë dhënë shenjë ndalimi për arsye se kishte kryer parakalim të gabuar dhe në momentin që punonjësit e Policisë Rrugore po i komunikonin shkeljen dhe do ti vendosnin masë administrative , ky shtetas ka dalë nga makina dhe ka dhunuar fizikisht punonjësen e Policisë.
A 42-year-old man was recently arrested in Lezha after raping a police officer.

Emanuel Vokrri was detained after a wrong overtaking and after that he clashed with the police. Later, Vokrri was escorted to the premises of the police station.

Police notification:

In the road axis Lezhë-Mabë, the Traffic Police services have given a stop sign because he had made an incorrect overtaking and at the moment that the Traffic Police employees were communicating the violation and would impose an administrative measure, this citizen got out of the car and physically assaulted the police officer.