Një automjet tip BMW X5 ka marrë flakë në ecje e sipër në aksin Qafë Thanë-Pogradec. Automjeti ka pësuar defekt teknik, çka ka bërë që ai të përfshihet në mënyrë të menjëhershme nga flakët.

Edhe pse ndërhyrja e zjarrfikësve është arritur të bëhet relativisht shpejt, mjeti është djegur pothuajse komplet në pjesën e përparme dhe sallonin e brendshëm. Fatmirësisht nga djegia e tij nuk ka të lënduar pasi drejtuesi ka arritur të dalë në kohë.

A BMW X5 vehicle caught fire while walking on the Qafë Thanë-Pogradec axis. The vehicle suffered a technical defect, which caused it to be immediately involved in the flames.

Although the intervention of firefighters was managed to be done relatively quickly, the vehicle was burned almost completely in the front and interior cabin. Thankfully from his burn no one was injured as the driver managed to get out on time.