Prej kohësh në media është përfolur largimi i moderatores Xhemi Shehu nga televizioni ‘Top Channel’. Këto zëra së fundmi i ka konfirmuar dhe vetë moderatorja, në Instagram.

 

Moderatorja ka zbuluar lajmin, teksa i është përgjigjur ndjekësve kuriozë në komente. “E vërtetë që s’do jesh më në ‘Portokalli’?”- e pyet një ndjekës, ndërsa moderatorja i përgjigjet me “Po”.

Ndërsa, një tjetër komentues i shkruan: “Mos u lodh shumë se kemi ‘Portokallinë’ në tetor”, koment të cilit Xhemi i është përgjigjur: “Nuk lodhem duke e parë nga shtëpia.”

Mbetet për t’u parë se çfarë planesh ka Xhemi në të ardhmen, dhe a do të jetë më pjesë e televizionit.

The departure of the moderator Xhemi Shehu from ‘Top Channel’ television has been rumored in the media for a long time. These rumors have recently been confirmed by the moderator herself, on Instagram.

The moderator revealed the news, as she responded to curious followers in the comments. “Is it true that you will no longer be in ‘Orange’?” A follower asks, while the moderator answers “Yes”.

Another commenter wrote: “Don’t get too tired because we have ‘Orange’ in October”, to which Jamie replied: “I do not get tired of seeing it from home.”

It remains to be seen what Jamie plans to do in the future, and whether he will be part of television.