Vrasja e 20-vjeçares në Greqi një muaj më parë, ka tronditur mbarë opinionin publik. Ndërkohë, tashmë janë publikuar disa detaje të reja në lidhje me ngjarjen e rëndë.

Sipas mediave greke autoritetet kanë në dispozicion të dhëna nga telefoni celular i Caroline, ku vihet re se pak para krimit të rëndë e reja mund të ketë pasur një “grindje” me burrin e saj. Raportohet se 32-vjeçari ishte në katin përdhes (atje ku ishin edhe lekët e fshehura të çiftit), ndërsa 20-vjeçarja në papafingo duke shkëmbyer mesazhe me të.

Mediat greke raportojnë se nga mesazhet dhe mënyra e të shkruarit, krijohet përshtypja se çifti po grindej. Në fakt, një nga fjalët e përdorura më shpesh është fjala “budalla”. Pritet që në orët në vijim të zbardhet plotësisht ngjarja e rëndë.

The murder of a 20-year-old girl in Greece a month ago has shocked the entire public opinion. Meanwhile, some new details have already been published regarding the serious event.

According to the Greek media, the authorities have information available from Caroline’s mobile phone, where it is noticed that shortly before the serious crime, the young woman may have had a “quarrel” with her husband. It is reported that the 32-year-old was on the ground floor (where the couple’s money was hidden), while the 20-year-old was in the attic exchanging messages with him.

Greek media report that from the messages and the way of writing, the impression is created that the couple was arguing. In fact, one of the most commonly used words is “stupid.” It is expected that in the following hours the serious event will be fully clarified.