“Jeni zagarët e tij”, plas sherri mes Vangjush Dakos dhe Ferdinand Xhaferrit: U bëre politikan ti

Numërimi i kutive të fundit në Durrës ka sjellë tensione këtë të martë, pasi Vangjush Dako dhe Ferdinand Xhaferri janë përplasur me njëri tjetrin brenda në qendrën e numërimit.

Mësohet se Dako ka ironizuar me Xhaferrin duke i thënë urime për fitoren, në një kohë kur PS-ja po fiton zgjedhjet e 25 prillit.

Nga ana tjetër, Xhaferri i është kthyer po me ironi duke e pyetur “je bëërë politikan ti Vangjush Dako”?

Kaq ka mjaftuar që ata të konfliktohen me njëri-tjetrin dhe më pas të fillojë përplasja edhe midis mbështetësve të pranishëm në sallë.

Pjesë nga biseda:

Ferdinand Xhaferri: Je bo politikan Vangjush Dako? Jeni të gjithë zagarë të Dakos.

Vangjush Dako: Ti çfarë je, je më i mirë se ne. Çfarë zagarësh qenkemi ne?

“You are his greyhounds”, a quarrel broke out between Vangjush Dakos and Ferdinand Xhaferri: You became a politician

The counting of the last ballot boxes in Durrës has brought tensions this Tuesday, as Vangjush Dako and Ferdinand Xhaferri clashed with each other inside the counting center.

It is learned that Dako has ironized with Xhaferri, saying congratulations for the victory, at a time when the SP is winning the elections of April 25.

On the other hand, Xhaferri turned to him with irony, asking “did you become a politician, Vangjush Dako”?

That was enough for them to clash with each other and then start the clash between the supporters present in the hall.

Excerpts from the conversation:

Ferdinand Xhaferri: Are you a politician Vangjush Dako? You are all Dako greyhounds.

Vangjush Dako: What are you, you are better than us. What kind of dogs are we?