Detaje të reja janë zbuluar në lidhje me ngjarjen e rëndë që ndodhi tre ditë më parë në vendin tonë ku Mexhit Picari ekzekutoi me armë zjarri ish dhëndrin e tij Kudret Saliaj.

2 ditë para vrasjes autori dhe viktima ishin konfliktuar me njëri tjetrin, pasi ky i fundit i kishte nxjerrë rrobat nga shtëpia ish nuses së tij,

Ndërkohë autori i kësaj ngjarje Mexhiti ka pretenduar se rrobat e së bijës mungonin, dhe mes tyre dhe disa bizhu floriri nuk ishin.

Në deklaratën e tij para grupit hetimor autori i kësaj ngjarje Mexhit Picari thekson se ka qenë vetëm në lokal kur ka ndodhu ngjarja, por nga pamjet filmike të kamerave të sigurisë duket se ka qenë i shoqëruar nga vajza e tij dhe ish bashkëshortja e viktimës Dhurata Saliaj.

Gjithashtu ai ka deklaruar se para ngjarjes Kudreti sapo ka hyrë në lokal e ka ofenduar atë dhe të bijën dhe në atë moment ka nxjerrë armën dhe e ka vrarë e më pas ka ikur me taksi nga vendi i ngjarjes.

New details have been revealed regarding the serious event that happened three days ago in our country where Mexhit Picari executed his former son-in-law Kudret Saliaj with a firearm.

2 days before the murder, the perpetrator and the victim had a conflict with each other, after the latter had taken the clothes out of the house of his ex-bride,

Meanwhile, the author of this event, Mexhiti, claimed that his daughter’s clothes were missing, and that some gold jewelry was not among them.

In his statement before the investigative group, the author of this event Mexhit Picari states that he was only in the bar when the event took place, but from the film footage of the security cameras it seems that he was accompanied by his daughter and the ex-wife of the victim Dhurata Saliaj .

He also stated that before the event, Kudreti had just entered the bar, insulted him and his daughter, and at that moment pulled out his weapon and killed her, and then fled the scene by taxi.