Gazetarja sportive në Kosovë, Qëndresa Krelani është bërë sërish viktimë e ofendimeve nga drejtues të futbollit në Kosovës.

Pas rastit të trajnerit të Llapit, që i tha në një studio televizive “se nuk bënte për atë punë, po për pastruese”, këtë herë e ka ofenduar nënpresidenti i Llapit, Amrush Batatina.

Ky i fundit ka komentuar në një lajm të shpërndarë, ku thuhej se gazetarja është në një lidhje dashurie.

Në këtë lajm të publikuar nga një prej portaleve vendore të Kosovës, një koment ofendues e bëri nënkryetari i KF Llapit, Amrush Batatina.

Vetë gazetarja ka reaguar përmes një postimi në Instagram.

“Ja çfarë Presidenti ka Llapi. Kur mësohesh me pas femra shërbëtore në jetë, çdo femër tjetër që ti përplas dallaveret dhe krimet në Superligë të rikthehet obsesion”, thotë ajo.


Sports journalist in Kosovo, Qëndresa Krelani has again become a victim of insults by football leaders in Kosovo.

After the case of Llap’s coach, who told him in a TV studio “that he did not do that job, but a cleaner”, this time Llap’s vice president, Amrush Batatina, offended him.

The latter commented on a news item, where it was said that the journalist is in a love affair.

In this news published by one of the local portals of Kosovo, an offensive comment was made by the vice president of KF Llap, Amrush Batatina.

The journalist herself reacted through an Instagram post.

“Here is what President Llapi has. “When you get used to female servants in life, every other woman who smashes racketeering and crimes in the Super League becomes an obsession,” she says.