Dashi, 21. mars – 20. prill

Do ndiheni mjaft mire pranë atij qe dashuroni sot dhe marrëdhënia me partnerin do mbetet e mire. Do shkëmbeni idetë dhe mendimet me te. Beqaret nuk do e ndryshojnë dot statusin edhe pse do mundohen gjithë kohës. Financat do jene shume te dobëta për shkak te shpenzimeve te jashtëzakonshme dhe te pamenduara qe keni kryer. Merrni sa me shpejt masa sepse do mbeteni pa para.

Demi, 21. prill – 21. maj

Venusi do ju mbështesë gjate gjithë kësaj dite juve qe jeni ne një lidhje. Marrëdhënia me partnerin do jete me e ngrohte nga sa mendonit dhe do flisni hapur për çfarëdo lloj teme. Beqaret do kenë surpriza te njëpasnjëshme dhe do e ndryshojnë menjëherë statusin e tyre. Ne planin financiar duhet te tregoni sa me shume maturi qe te mundni qe te mos keni telashe.

Binjakët, 22. maj – 21. qershor

Dite shume e zakonshme dhe pa asgjë te re kjo e sotmja për te dashuruarit. Merrini gjerat si t’iu vijnë. Beqaret do ndihen gati për te pranuar ftesa dhe për te bere çmenduri me personat qe do i joshin. E rëndësishme është qe nuk do mërziten dhe do përjetojnë emocione. Gjendja e te ardhurave do lere shume për te dëshiruar. Nëse nuk tregoheni pak dinake do keni probleme serioze.

GAFORRJA 22. qershor – 22. korrik

Do jeni ne forme shume te mire sot ju te dashuruarit dhe do i bëni surpriza te njëpasnjëshme njeri-tjetrit. Çdo çast do jete shume i veçante dhe i bukur. Beqaret duhet te bëjnë atë qe do ju thotë zemra, përndryshe nuk kane për te përjetuar aspak emocione. Ne planin financiar nuk do keni për çfarë te ankoheni. Gjendja do jete e mire dhe do kryeni plot investime.

Luani, 23. korrik – 22. gusht

Marrëdhënia ne çift do jete shume e mire sot sesa disa kohe me pare. Do i sqaroni te gjitha hatërmbetjet dhe do ndiheni me te qete. Beqaret do realizojnë takime te rëndësishme te cilat mund t’ua ndryshojnë jetën njëherë e mire. Bëjini sytë katër, por edhe mos u ngutni për asgjë. Te ardhurat do fillojnë te përmirësohen fale strategjisë qe ju do përdorni.

VIRGJERESHA 23. gusht – 23. shtator

Jeta juaj ne çift do mbrohet gjate gjithë ditës nga yjet. Ato do ju drejtojnë ne rrugën e duhur dhe do kaloni çaste me te këndshme me partnerin. Beqaret do vrapojnë pas një personi pa e njohur mire dhe kjo mund te sjelle pasoja për te ardhmen. Kujdes! Me financat do i keni punët shume mire. Do mund te kryeni pak me tepër shpenzime sesa me pare.

PESHORJA 24. shtator – 23. tetor

Rutina do mbizotërojë gjithë ditën sot ne jetën tuaj ne çift. Here pas here do bini ne melankoli dhe do mërziteni tej mase. Beqaret do influencohen negativisht nga Merkuri. Personat qe ju pëlqejnë ka mundësi te fillojnë te dalin me një mikeshën e tyre. Buxheti nuk do ketë aspak tronditje. Do dini mire sa te shpenzoni dhe sa te hiqni mënjanë.

AKREPI 24. tetor – 22. nëntor

Nuk duhet te kërkoni gjera te pamundura nga partneri juaj gjate kësaj dite, por mire do jete t’i merrni gjerat sa me shtruar. Ai do ju dashuroje sipas mënyrës se tij. Beqaret do ndihen te lumtur pranë disa personave qe sapo kane njohur dhe do jene gati te fillojnë një lidhje me ta. Ne planin financiar do i rregulloni problemet qe iu kishin dale me herët dhe do jeni te qete.

SHIGJETARI 23. nëntor – 21. dhjetor

Do i qëndroni shume besnike partnerit tuaj gjate kësaj dite dhe nuk do tundoheni aspak nga joshja qe do ju bëjnë persona te trete. Beqaret nuk duhet ta ndalojnë veten për asnjë gjë sepse përndryshe do vazhdojnë te mbeten te vetmuar për shume kohe. Financat do dobësohen paska për shkak te disa shpenzimeve te nevojshme qe do ju duhet te kryeni.

BRICJAPI 22. dhjetor – 20. janar

Ju do jeni shume xheloze për partnerin gjate gjithë kësaj dite dhe nuk do e lejoni atë te dale me miqtë e tij. Kujdes sepse po vazhduat kështu do e humbni shpejt. Secili ka nevoje për lirinë e tij. Beqaret nuk do e kene mendjen fare tek krijimi i një lidhjeje edhe pse do joshen gjithë kohës. Venusi do ua mbroje gjithë kohës financat. Do kryeni pa frike shpenzimet me te domosdoshme dhe do hiqni para mënjanë.

UJORI 21. janar – 19. shkurt

Nuk do i shprehni aq sa duhet ndjenjat tuaja sot dhe nuk do mund te ruani dot një klime te ngrohte ne jetën tuaj ne çift. As beqaret nuk do kenë fat ne dashuri, kështu qe do vazhdojnë te mbeten te vetmuar. Kalojeni kohen e lire me miqtë apo me familjaret. Ne planin financiar fatmirësisht nuk priten probleme te mëdha. Vështirësi mund te keni, por me pak kujdes do i kaloni.

PESHQIT 20. shkurt – 20. mars

Ka rrezik te bëni gabime sot ne jetën tuaj ne çift dhe pa dashur do e lëndoni tej mase partnerin tuaj. Kjo mund te sjelle pasoja ne lidhjen tuaj. Beqaret do jene te papërqendruar dhe as qe do përfitojnë aspak nga mundësitë qe do iu jepen për takime. Me vone do i kërkojnë, por nuk do i gjejnë dot me. Ne planin financiar gjendja do jete e qëndrueshme dhe mund te kryeni edhe ndonjë investim.

Aries, March 21 – April 20

You will feel quite good next to the one you love today and the relationship with your partner will remain good. You will exchange ideas and thoughts with him. Single women will not be able to change their status even though they will try all the time. Finances will be very weak due to the extraordinary and thoughtless expenses you have incurred. Take action as soon as possible because you will run out of money.

Taurus, April 21 – May 21

Venus will support you throughout this day to you who are in a relationship. The relationship with your partner will be warmer than you thought and you will talk openly about any kind of topic. Single women will have successive surprises and will immediately change their status. In the financial plan you should show as much prudence as you can to avoid trouble.

Gemini, May 22 – June 21

Today is a very common day and without anything new for lovers. Take things in stride and try not focus too much on the problem. Single women will feel ready to accept invitations and go crazy with the people they will seduce. The important thing is that they will not be upset and will experience emotions. The income situation will leave much to be desired. If you are not a little cunning you will have serious problems.

CRAB June 22 – July 22

You lovers will be in very good shape today and you will make successive surprises for each other. Every moment will be very special and beautiful. Single women must do what their heart tells them, otherwise they will not experience any emotions. In the financial plan you will have nothing to complain about. The situation will be good and you will make full investments.

Leo, July 23 – August 22

The relationship as a couple will be much better today than some time ago. You will clear up all the inconveniences and you will feel calmer. Single women will have important meetings that can change their lives for the better. Keep your eyes peeled, but also do not rush into anything. Revenue will start to improve thanks to the strategy you will use.

VIRGO 23 August – 23 September

Your life as a couple will be protected all day by the stars. They will guide you in the right direction and you will spend more pleasant moments with your partner. Single women will run after a person without knowing him well and this can have consequences for the future. Careful! You will do very well with finances. You will be able to spend a little more than before.

LIBRA 24. September – 23. October

Routine will dominate all day today in your life as a couple. From time to time you will fall into melancholy and you will be extremely upset. Singles will be negatively influenced by Mercury. People you like are likely to start dating a friend of theirs. The budget will not be shaken at all. You will know exactly how much to spend and how much to set aside.

SCORPIO October 24 – November 22

You do not want to be frustrated if you cannot get the right pitch so invest in a good capo. He will love you in his own way. Single women will feel happy next to some people they have just met and will be ready to start a relationship with them. In the financial plan you will fix the problems that came to you earlier and you will be calm.

SAGITTARIUS November 23 – December 21

You will stay very loyal to your partner during this day and you will not be tempted at all by the seduction that third parties will make you. Single women should not stop themselves for anything because otherwise they will continue to remain lonely for a long time. Finances will weaken somewhat due to some necessary expenses that you will have to incur.

CAPRICORN 22. December – 20. January

You will be very jealous of your partner throughout this day and will not let him go out with his friends. Be careful because if you continue like this you will lose it quickly. Everyone needs his freedom. Single women will not mind making a connection at all even though they will be seduced all the time. Venus will protect your finances all the time. You will fearlessly carry out the most necessary expenses and set aside money.

AQUARIUS January 21 – February 19

You will not express your feelings enough today and you will not be able to maintain a warm climate in your life as a couple. Even single women will not be lucky in love, so they will continue to be lonely. Spend your free time with friends or family. Fortunately, no major problems are expected in the financial plan. You may have difficulties, but with a little care you will overcome them.

PISCES February 20 – March 20

There is a risk of making mistakes today in your life as a couple and you will inadvertently hurt your partner too much. This can have consequences for your relationship.