Situata e krijuar për shkak të koronavirusit është një nga ngjarjet që shqiptarët prej kohësh nuk e kishin përjetuar ndërsa si të mos mjaftonte kjo për qytetarët e Durrësit, u është dashur që ditën e sotme të përballen me një skenë dramatike.

Skena horror ka ndodhur në lagjen në lagjen nr 1, ku një i ri i ri ka tentuar të vetëvritet duke u hedhur nga kati i pestë i një pallati.

Në pamjet e mëpopshtme të publikuara nga “BalkanËeb” shihet se i riu është varur plotësisht jashtë dritares por dikush e mban nga brenda vetëm në këmbë.

Aty janë dëëgjuar të bërtituara dhe thirrje ndërsa më pas vijnë në ndihmë të tjerë njerëz që e tërheqin deri sa në fund e fusin brenda.

Sipas dëshmitarëve, i riu donte të hidhej por e kishte ndaluar Policia, ndërsa ende është e paqartë nëse ai kishte probleme psikologjike

“Bravo policia e Durrësit erdhi shpejt dhe e shpëtoi këtë çunin që donte me vra veten! Nuk e di çfarë probleme kishte”, tha një qytetar.

28-vjeçari me inicialet S.M., është është marrë në dorëzim nga policia e cila e ka shoqëruar me ambulancë për në spital dhe njoftohet se është në gjendje të mirë shëndetësore.

“Më datë 19.03.2020, rreth orës 15:00, si rezultat i një reagimi të menjëhershëm i sherbimeve të Policisë së Rendit pasi konstatuan se një shtetas po tentonte të vet’hidhej, nga kati i 5 i një pallati, në lagjen nr 1, Durrës, u bë i mundur shpëtimi në kohë i shtetasit S.M.,28 vjeç, i cili ndodhet në gjëndje të mirë shëndetësore” njofton policia e Durrësit.

The situation created due to coronavirus is one of the events that Albanians have not experienced for a long time, and as if this was not enough for the citizens of Durres, they had to face a dramatic scene today.

The horror scene has taken place in the neighborhood in ward 1, where a young man has attempted suicide by jumping from the fifth floor of a palace.

In the backstage footage published by BalkanWeb, the young man is hanged completely outside the window but is held by someone standing alone.

There, screams and cries are heard and then other people come to the rescue to pull her in until they finally get her inside.

According to witnesses, the young man wanted to be thrown out but was stopped by Police, while it is still unclear if he had psychological problems

“Bravo the police of Durres came quickly and rescued this guy who wanted to kill himself! I don’t know what the problems were, ”said one citizen.

The 28-year-old, with the initials S.m., was taken over by police who accompanied her to the hospital by ambulance and reportedly in good health.

“On 19.03.2020, at about 3:00 pm, as a result of an immediate reaction by the police services of the Order, after finding out that a citizen was trying to hide himself, from the 5th floor of an apartment building, in the neighborhood No. 1 , Durres, it was possible to rescue the citizen SM, 28, who is in good health in time ”, Durres police reports.