Një nënë e re e infektuar me koronavirus është shtruar me urgjencë në spitalin Shefqet Ndroqi, pasi gjëndja e saj u përkeqësua.

Burimet bëjnë me dije se bëhet fjalë për një 28 vjeçare të quajtur Egla, e cila sapo kishte lindur foshnjen e saj dhe që është në gjëndje të rënde shëndetësore, e shtruar tashmë në reaminacionin e spitalit Shefqet Ndroqi.

Fëmija vijon të jetë në maternitet, nën kujdesin e bluzave të bardha. Mundësia që COVID-i të transmetohet nga nëna te fëmija në bark janë rreth 2-5%, por nuk dihet nëse në këtë rast fëmija është i infektuar apo jo.

Gjithsesi, edhe në rast se një fëmijë i vogël infektohet, sipas studimeve ai kalon një formë të lehtë të sëmundjes.

A young mother infected with coronavirus was urgently hospitalized at Shefqet Ndroqi Hospital, as her condition worsened.

Sources suggest that it is about a 28-year-old named Egla, who had just given birth to her baby and is in serious health condition, already hospitalized in the intensive care unit of Shefqet Ndroqi Hospital.

The baby continues to be in the maternity ward, under the care of white t-shirts. The chance of COVID being transmitted from mother to child in the womb is about 2-5%, but it is not known whether the child is infected or not.

However, even if a small child becomes infected, according to studies he passes a mild form of the disease.