Raportohet se një sherr i pazakontë ka ndodhur ditën e sotme në Vlorë mes disa të rinjve dhe një efektivi të policisë.

BW ka publikuar videon e cila tregon momentin e konfrontimit, ku disa të rinj përleshen fizikisht me një efektiv policie.

Mësohet se polici ka shkuar t’i kontrollojë çantën njërit nga të rinjtë, por ai ka refuzuar dhe kaq ka mjaftuar që të nisë sherri me tyre.

Gjithashtu i riu është ndihmuar edhe nga shokët e tij, të cilët janë bërë pjesë e sherrit.

Sherri është shoqëruar dhe nga sharje dhe ofendime me fjalë banale, ndërsa më pas ndërhyjnë edhe disa efektivë të tjerë dhe arrestojnë njërin prej të rinjve.

It is reported that an unusual quarrel took place today in Vlora between some young people and a police officer.

BW has published the video which shows the moment of the confrontation, where some young people physically clash with a police officer.

It is learned that the police officer went to check the bag of one of the young men, but he refused and that was enough to start a quarrel with them.

The young man was also helped by his friends, who became part of the quarrel.

The quarrel was accompanied by swearing and insults with banal words, and then some other officers intervened and arrested one of the young men.