Nën tinguj mbresëlënës dhe me një performancë për t’u admiruar, Zeqir Sulkuqi dhe miqtë e tij dhuruan një mbrëmje magjike me orkestrën filarmonike të Teatrit “Skampa” në koncertin “Violina më shumë se Unë”.

Kryetari i bashkisë së Elbasanit, Gledian Llatja nderoi violinistin e shquar, Zeqir Sulkuqi me titullin “Qytetar Nderi i Elbasanit”.

Llatja bëri të ditur se “Këshilli i bashkisë së Elbasanit e nderoi me titullin “Qytetar Nderi” mjeshtrin virtuoz Zeqir Sulkuqi për kontributin e tij artistik dhe një jete përkushtuar artit, violinës e publikut në përvjetorin e tij të 65-të”.

Zeqir Sulkuqi – Honorary Citizen of Elbasan
With impressive sound and a performance to admire, Zeqir Sulkuqi and his friends donated a magical evening with the Philharmonic Orchestra of the Skampa Theater at the Violin More Than Me concert.

Elbasan Mayor Gledian Llatja honored the eminent violinist Zeqir Sulkuqi with the title “Honorary Citizen of Elbasan”.

Llatja announced that “Elbasan City Council honored virtuoso Zeqir Sulkuqi with his title of” Citizen of Honor “for his artistic contribution and a life dedicated to art, violin and public on his 65th anniversary.”