Hermes Nikaj i njohur ndryshe edhe si “Zogu i Tiranës” i akuzuar për shfrytëzim prostitucioni, prej muajit maj ndodhet në arrest shtëpie, pasi gjykata pranoi kërkesën për ndryshimin e masës së sigurisë duke e nxjerrë nga qelia.

Por edhe në shtëpi duket se “Zogu i Tiranës” nuk është i kënaqur, pasi në një postim në rrjetet sociale thotë se është bërë për të shkuar te berberi, por nuk del dot.

“Ne ‘arrest shtepie’, jena bo icik me shku te berberi po s’dalim dot ca me bo” shkruan ai, teksa postimin e shoqëron me foton ku shfaqet i transformuar dhe me mjekër.

Nikaj u arrestua në fund të nëntorit të vitit të shkuar me akuzën e “shfrytëzimit të prostitucionit” pasi policia pretendoi se merrej me gjetjen e vajzave me qëllim shfrytëzimin e tyre për prostitucion kundrejt pagesave.

Hermes Nikaj, also known as “Zogu i Tiranës” accused of exploiting prostitution, has been under house arrest since May, after the court accepted the request to change the security measure by removing him from his cell.

But even at home it seems that “Zogu i Tiranës” is not satisfied, as in a post on social networks he says that it was done to go to the barber, but he can not go out.

“In ‘house arrest’, you wanted me to go to the barber if we could not do anything,” he wrote, as he accompanied the post with the photo where he appears transformed and with a beard.

Nikaj was arrested in late November last year on charges of “exploiting prostitution” after police claimed to be dealing with the girls in order to exploit them for prostitution in return for payment.