Opinion

Elbasan under the hoof of “rebirth”

Nga Ermir Gjinishi Për ti ikur ngjarjes që e bëri Tiranën të dukej si Bejruti, ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj u krekos në Elbasan, në...

Well-known Albanian diplomat: Russia, England and France have created the new Greek state. Official...

Diplomat Shaban Murati declares that Russia has created the new state of Greece, a historical truth that is hidden. Publicist and diplomat Shaban Murati wrote...

Will pandemics change people’s attitudes toward death?

By Yuval Noah Harari The modern world is shaped by the belief that people can die and defeat it. And this is a new revolutionary...

Why before in Albania, Muslims use Christian names and vice versa?

 Në ato shoqëri tradicionale ose moderne të Perëndimit ose të Lindjes, që karakterizohen nga intoleranca fetare nuk përfytyrohet që të krishterët t’i pagëzojnë fëmijët...

Is the EU in danger of disintegrating from the COVID-19 crisis ?!

Nga Zoran Arbutina Për shkak të pandemisë dhe mungesës së solidaritetit BE-ja gjendet në një krizë të vërtetë dhe është në rrezik, thuhet shpesh në...

Coronavirus: Economy sinks – mafia makes money

  Ndërsa ekonomia italiane po fundoset, si rezultat i masave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, mafia ka përfituar nga kjo krizë, raporton e përditshmja...

Famous US analyst: Four secret ways Russia influences Balkans

Analisti dhe eksperti amerikan për Ballkanin, Janusz Bugajski, pohon se lufta për ndikim midis fuqive të mëdha, përkatësisht Rusisë dhe fuqive të Evropës Perëndimore,...

Is the EU losing the Balkans?

With "enlargement fatigue", the EU is losing much of its influence in the Balkans. Other actors want to entice these countries, writes dpa. But...

Economists say a recession is coming

According to a recent survey by the National Association for Business Economics, seven out of 10 economists expect a recession by the end of...

Who Needs NATO?

PARIS—Just at the moment members of the House of Representatives were closing in on Richard Nixon like hounds in pursuit of a fox, he...

10 retirement lessons from a retired retirement pro

For the better part of 40 years, I spent a great deal of time helping thousands of workers prepare for retirement. We ran seminars...

Trending Now