Showbiz

The three Serbian singers at Eurovision, sing in Albanian! What do they think of...

  Serbian group "Hurricane" in an exclusive interview "Abc e Pasdites" with moderator Ermal Peçi showed what are the expectations they have with this year's...

The forbidden love story that shook the hearts of Albanians. The boy proposes to...

To love means to create a strong bond of feelings and trust, not only with the person at heart, but also with his /...

My husband betrayed me, he told me to go with the girls to get...

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë Xhoana Sinanaj, 24 vjeçe, nga Kuçova. Kur ishte vetëm 1 vjeç, prindërit e...

The moderator from Elbasan touches the followers: “My body collapsed. My eyes are filled...

Moderatorja Eva Murati ka munguar në ekran në emisionin e së mërkurës, e për këtë paska një arsye mjaft të fortë. Në një video...

Unexpected / Murat “forgets” Sindi, undresses Ola and gives her the first kiss in…

Ola dhe Murati kanë zhvilluar takimin e tyre të parë për të cilin kanë deklaruar se ishte jashtë pritshmërive. Të dy u panë shumë të...

Trending Now