19-vjeçarja jetoi makthin e fundit për pesë ditë, në duart e një 39-vjeçari që e kishte takuar përmes internetit.

Ai e torturoi për 5 ditë në bodrumin e tij por fatmirësisht autoritetet arritën ta lokalizonin.

Sipas New York Post, duke cituar policinë lokale, 19-vjeçarja Madeleine Allen u shpëtua të shtunën e kaluar, pasi u zhduk rreth pesë ditë nga konvikti ku po qëndronte. Vajza u gjet e zhveshur, e tmerruar dhe e “mbuluar me qymyr” në bodrumin e 39-vjeçarit Brent Neil Broën, i cili me siguri u përpoq ta fshihte në këtë mënyrë nga policia.

39-vjeçari u arrestua dhe përballet me akuza të rënda për rrëmbim, përdhunim, përdhunim dhe pengim të drejtësisë.
“Ne nuk kemi shumë informacion rreth tij. “Ne nuk e dimë se cfarë ka ndodhur përmes tyre”-tha shefi I policisë lokale.

Sipas raportimeve, Allen u takua me Broën në internet në një grup bisedash dhe e morri me makinë nga konvikti i saj më 13 dhjetor. Kamerat kanë regjistruar vajzën e re duke dalë nga konvikti duke mbajtur një qese plastike. Shokët e klasës e raportuan të zhdukur të nesërmen kur panë që ajo nuk ishte kthyer.