Olesia Leço, Fatma Haxhialiu, Tea Trifoni dhe Krista Merkoçi janë bërë bashkë për projektin e ri televiziv që do i sjellë në nisje të sezonit të ri në ekranin e ‘Top Channel’.

“Goca dhe gra” do të titullohet formati, detajet e para të të cilit nuk janë zbuluar ende, përveçse promos zyrtare të ndarë në faqen zyrtare të ‘Top Channel’.

“Gratë mund të bëjnë çdo gjë”, pohojnë ato në videon e ndarë duke lënë të kuptohet se ky projekt do t’i dedikohet atyre.

Për datën dhe orën e saktë, do duhet të prisni edhe pak.