Katër persona janë vrarë me thikë në një shtëpi në Londër dhe policia ka arrestuar një burrë të dyshuar për vrasje.

Sipas Daily Mail Detektivët e Scotland Yard u thirrën rreth orës 1:40 të mëngjesit të sotëm për të raportuar për një trazirë në një pronë në Bermondsey, Londra Juglindore.

Oficerët mbërritën në Delaford Road dhe detyruan të hynin brenda, ku gjetën katër persona tre gra dhe një burrë me lëndime të dukshme me thikë.

Pavarësisht përpjekjeve të shërbimeve të urgjencës, të katër personat u shpallën të vdekur në vendngjarje dhe oficerët tani janë në proces të kontaktimit me të afërmit.

Detektivët e Policisë Metropolitane nga njësia e specializuar e krimeve po hetojnë dhe oficerët thanë se mendohet se të pesë personat ishin të njohur me njëri-tjetrin.

Delaford Road ndodhet në zonën e kodit postar SE16 pranë stacionit të trenit South Bermondsey dhe është gjithashtu afër terrenit të Millwall FC The New Den.