8 vjet nga aksidenti tragjik, Ridvan Bode ka hedhur në profilin e tij në Facebook disa vargje të ndjera për mikun Sokol Olldashi.

Nga Ridvan Bode

Sokol!
Te te shikoja, desha sot,
Ne diten kur ti u nise,
Kur tines ike nga kjo bote,
Dhe boten qesendise.

Te te llafosja doja shume,
Por heshtja jote step
Kjo bote vec gryen si nje lume,
Ti bardhesisht je mbret.

Ndaj doren zgjata si gjithnji
Nen plisin qe di vec une,
Mora cigaren qe drodhe ti,
…dhe lotet rrodhen lume.

Mos qesh, mos shih me qesendi,
Nga dhimbja qe ndjej une,
Eshte mall, sa mall, o Perendi,
Qe plas, qe can dhe gure.