Një aksident ka ndodhur në orët e para të mbrëmjes në Elbasan.

Një automjet është përplasur me muret anësore dhe më pas është përmbysur me gomat lart në rrugë.

Si pasojë e këtij aksidentii ka pësuar plagë drejtuesi i mjetit.

Nuk ka të dhëna për të dëmtuar të tjerë.

Në vendin e ngjarjes ka shkuar policia për të përcaktuar shkaqqet e aksidentit.

Kujtojmë se rruga në këtë orar ka fluks lëvizjesh, por mrekullisht nuk ka kalimtarë të lënduar.