TIRANË- Aksion antidrogë nga policia e shtetit në disa qytete të Shqipërisë. Aksioni i policisë është përqëndruar në Shkodër, Malësi të Madhe, Krujë, Vlorë, Tepelenë, Elbasan, Belsh, Berat, Lushnje dhe Durrës. Aktualisht bëhet e ditur se janë identifikuar disa parcela me kanabis. Nuk dihet nëse ka të ndaluar, pasi operacioni është ende në vijim.

Policia e Shtetit i ka kërkuar OSHEE edhe një hartë të riskut për vjedhjen apo humbjet e energjisë elektrike, që vidhet duke u përdorur në shtëpitë e kultivimit të drogës dhe kriptomonedhat.