Rikthehen ngjarjet nacionaliste në Serbi.

Një grup djemsh të rinjsh në Beograd, kanë hequr flamurin shqiptar nga Ambasada e Shqipërisë në kryeqytetin serb.

Kjo ngjarje ka ndodhur mbrëmjen e djeshme, ndërsa të rinjtë e kanë postuar videon në rrjetet sociale.

Asnjë reagim deri tani nga Serbia dhe Shqipëria.