Tiranë- Ish-drejtori i Përgjithëshëm i Policisë Ardi Veliu është emëruar zëvendësministër i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjetikës.

Kujtojmë se Veliu ka dhënë pak kohë më parë dorëheqjen pranë kryeministrit Edi Rama me pretendimin se donte t’i përkushtohej familjes së tij.

Ndërkohë që me këtë vendim Veliu është bërë pjesë e kabinetit “Rama”.