Elbasan- Bjorni Papri, një i ri nga Elbasani ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve më shumë se kurrë. I riu ka pësuar një aksident dhe tani ndodhet në gjendje të rëndë te spitali i Traumës në Tiranë. Familjarët dhe miqtë e tij kërkojnë dhurues gjaku pasi gjendja e tij është tepër kritike dhe vetëm duke dhuruar gjak për të mund t’i shpëtohet jeta.
Apeli i familjarëve të tij:

Prsh JOQ ky eshte Bjorni Papri dhe eshte ne spitalin e traumes ne Laprake tirane per shkak te nje aksidenti automobilistik. Dhe atij i nevojitet gjak. Ju lutem shperndajeni foton.