Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërsa Euro ska pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.6, Shitet 107.6

Euro: Blihet 120.9, Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 141.7, Shitet 142.9

Franga Zvicerane: Blihet 115.1, Shitet 116.5