ITALI- Cikloni Poppea goditi Triesten, duke përmbytur shumë rrugë në qendër, duke përfshirë Piazza Unità d’Italia. Turistët dhe qytetarët kërkuan strehim në baret dhe klubet aty pranë, pasi karriget dhe orenditë e tjera nga vendet lokale u zhvendosën nga era e fortë.

Në pamjet e mëposhtme shihet qielli i errësuar dhe stuhia që godet qytetin. Në Trieste pati reshje të dendura të një natyre të stuhishme, të shoqëruara me erëra të stuhishme që i kalonin 100 km/h dhe qindra vetëtima. Stuhia vetë-rigjeneruese (e quajtur në formë V) është veçanërisht e dhunshme, për shkak të qëndrueshmërisë dhe dhunës së reshjeve të cilat mund të vazhdojnë për disa orë gjithmonë në të njëjtën zonë.