Ky është një moment kur një person është filmuar duke dalë nga dritarja e dhomës pas Repartit Infektiv në Gostivar.

Për ngjarjen në fjalë ende nuk ka ndonjë të dhënë nga spitali ose nga policia.

Pas Shkupit, Gostivari dhe Tetova janë qytetet me më së shumti të infektuar.

Që nga fillimi i pandemisë në Gostivar janë regjistuar 7.503 raste me coronavirus, ndërsa momentalisht ka 1.394 raste aktive.