Detaje të reja mësohen nga rasti i një të riu shqiptar që u arrestua nga policia greke pas denoncimit të një adoleshenteje për përdhunim.

Në mediat greke raportohet se ai e mori të renë me makinë dhe e coi në shtëpinë e tij ku edhe e përdhunoi.

U raportua se 27-vjeçari ndezi televizorin dhe i ngriti volumin për të mos u dëgjuar britmat nga fqinjët.

Ndërkohë, tashmë ka dalë ekspertiza-mjekoligjore, e cila ka treguar se shqiptari nuk e ka përdhunuar të renë dhe se gjithçka dyshohet se ka ndodhur me dëshirë, pasi ajo nuk ka pasur asnjë shenjë në trup që mund të tregojë diçka të kundërt.

Për më tepër, sipas ekspertizës 17-vjeçarja ka kryer marrëdhënie seksuale me 27-vjeçarin edhe në të kaluarën.

Nga ana tjetër, avokati i shqiptarit Manolis Vamvounakis, ka folur për mediat greke, ndërsa ka thënë se klienti i tij tashmë ndihet më i qetë dhe se drejtësia ka vepruar ashtu siç duhet.