TIRANË- Komisioni hetimor i Sterilizimit dhe Check-Up në Shëndetësi ka zgjedhur sot sekretarin e tij. Gjatë mbledhjes anëtarët e komisionit vendosën që sektretari i komisionit të zgjidhet Klevis Xhoxhi.

Mbledhja e Komisionit hetimor për sterilizimin dhe koncensionin në shëndetësi ka nisur paraditen e sotme. Në krye të këtij Komisioni është deputetja demokrate Albana Vokshi, e cila deklaroi dhe të hapur mbledhjen e komisionit.