Dy persona të panjohur kanë rrëmbyer një vajzë të mitur.

Ata e kanë futur në makinë, më pas e kanë liruar duke e shtyrë dhe duke e lënë në rrugë. Ngjarja ka ndodhur në Drenas.

Disa kalimtarë të rastit e kanë dërguar në polici dhe më pas për të marrë trajtim mjekësor.

Rasti duke u hetuar nga policia.