Vëllai i Madh ka gjithmonë surpriza. Ishte e papritir gjatë spektaklit të sotëm kur në shtëpi u rikthye një ish-banor.

Graciano Tagani, i cili u skualifikua nga loja disa javë më parë, u rikthye sot dhe vajzat ishin shumë entuziaste.

Ai që u duk më pak entuziast ishte Romeo.

Ashtu siç bëri herën e parë, Graciano pritet të trazojë edhe njëherë ujërat brenda shtëpisë së Big Brother.