Gjen dokumentat e studentit të bashkëatdhetarit dhe kërkon që ta ndihmojë.

Një emigrant shqiptar në Angli, ka gjetur në qytetin e Eastbourne, dokumentat e një studenti shqiptar. Studenti quhet Fisnik Shehu.

Emigranti shqiptar kërkon që të gjejë djalin, pasi pavarësisht përpjekjeve nuk e ka gjetur dot.
Ai shkruan se dokumenti është gjetur në Eastbourne. Kontakti +44 7308 058744.joq.al