Mësohen detaje të reja rretha vrasjes që tronditi Tiranën.

Në atentatin e sotëm në Don Bosko mbeti i vrarë 35-vjeçari Erion Çela dhe u plagosën katër persona të tjerë që ndodheshin me të duke pirë kafe në një tavolinë. 35-vjeçari ka ndërruar jetë në duart e gruas shtatzënë e cila jepte kujën dhe lutej për ambulancën. Ajo ndodhej në supermarket në momentin e ngjarjes. Gruaja është shtatzënë dhe çifti priste një vajzë.

Qytetari tregon se ata shisnin cigare dhe pije.

Nga krismat Erion Çela ka vdekur në vend. Edhe pse gruaja ka vrapuar nga marketi për t’i dhënë ndihmë.

Në foto duket gruaja e veshur me jeshile e ulur në gjunjë në gjendje të dëshpëruar.