TIRANË- Pamjet e mëposhtme vijnë nga Tirana, ku një person po dhunon partneren e tij. Brenda në makinë, qytetari shihet nga videoja e publikuar nga JOQ Albania, që e kap bashkëshorten prej flokësh dhe e tërheq fortë.

Ende nuk është identifikuar personi në fjalë, ndërkohë që nga autoritetet nuk ka ende asnjë lëvizje për të kapur autorin.