Një trup i pajetë është gjendur në rrjedhën e lumit Vojsa në Përmet.

Viktima identifikohet si Agim Pelushi, 55 vjeç, një emigrant që jetonte dhe punonte në Greqi i cili sapo ishte divorcuar.

Menjëherë policia ka shkuar në vendngjarje për të nxjerre nga rrjedha e lumit trupin e pajetë.