Pamje sensacionale nga Google Earth. Një hije me pamje rrëqethëse është parë në një pjesë të largët të botës nga një përdorues i çmendur i Google Earth.

Përdoruesi i TikTok @hidden.on.google.earth ndau zbulimin e tij dhe është parë mbi 2 milionë herë.

Në klip, ai zmadhon një peizazh shkëmbor dhe të mbuluar me borë të populluar me vetëm disa ndërtesa industriale.

Ata më pas shkojnë në pjesën e rrugës dhe gjejnë një hije që, për shkak të mënyrës se si është marrë imazhi, duket se është pothuajse si alien.

Nuk dihet vërtetësia e këtyre pamjeve, nëse kemi të bëjmë me montazh.