Mjekja e pezulluar, e përfshirë në skanalin e Onkologjikut, Alketa Pere tha se kurrë nuk ka marrë “kafe” nga pacientët e saj.

Keni marrë para nga Edmond Gashi?

Alketa Pere: Kurrë, kur deklarova në OPGJ, pak në presion e oficeres gjyqësore, I thash aman më lër të iki se më ka dhënë Edmond Gashi një 10 mileksh, nuk e mora seriozisht.

Në lidhje me pjesën e përgjimeve ku kryeinfermieri shprehet se një paciente kishte thënë “doktoresha po më sjell vërdallë”, Alketa Pere shprehet:

Unë jam doktoresha që ndjek kimioterapinë, kjo paciente kishte burrin në burg, më kërkonte një epikrizë, unë atë ditë më doli një punë dhe ika pak herët nga muhabeti që kishte me Afrimin, se unë s’mbaj përgjegjësinë çfarë i kishte thënë Afrimit ‘i lash një kafe doktoreshës’, kur më ke dhënë mua kafe, tha i kam thënë një vazo me lule më kanë ardhur në shtëpi që më bënë presion, i kishte bërë OPGJ.

Kush është kafja më e madhe që ke marrë?

Alketa Pere: Është një gjë që ….

Bëhet kimio tek Megis?

Alketa Pere: Vetëm konsulta.